Interpretare Vise

DICTIONAR DE VISE       --     Interpretarea viselor       --      Semnificatia viselor      --     Interpretare vise           

 

 

 

     Interpretarea viselor ofera visatorilor o sansa de a se implica in visele lor, cu peste 1000 de simboluri interpretare vise de la A la Z pentru a gasi ceea ce este ascuns adanc in mintea subconstienta. Colectia noastra vasta de simboluri din vise si interpretari da visatorilor o sansa de a deveni mai constienti de sinea interioara si o perspectiva asupra a ceea ce se poate intampla in viitor. Interpretarea viselor nu sa intamplat peste noapte, simbolurile din vise au fost gasite in jur inca din 4000 i.Hr. si continua sa se schimbe ca lumea evolueaza. Recent, doi teoreticieni de vise celebre Sigmund Freud si Carl Jung s-au schimbat modul de interpretare vise si de a studia visele noastre si din cauza asta a avut un asemenea impact asupra mintii umane. Amandoi au dezvoltat conceptele de extravertit si introvertit in personalitate, arhetipuri, iar inconstientul colectiv. Ambele au avut o abordare diferita pe interpretare vise, dar in timp de astazi teoriile lui Jung sunt considerate mai relevante.
In timpul somnului trebuie sa se acorde o atentie sporita la oameni, obiecte si animale din jur. Este foarte probabil ca detaliile de vis, aparent mici si nesemnificative cu siguranta simbolizeaza ceva in interpretare vise.

Prin urmare, atunci cand se interpreteaza un vis, incercati sa va reamintiti cat mai exact posibil, ceea ce ati vazut, si a va forma propria definitie a ceea ce se intampla, pentru exemplu cititi cel mai des simbol visat : vise cu mireasa si veti vedea ca are o alte interpretare decat cea mai probabila.