Interpretarea Viselor

DICTIONAR DE VISE       --     Interpretarea viselor       --      Semnificatia viselor      --     Interpretare vise           

 

 

 

     

      Interpretarea viselor este procesul de atribuire sens viselor, in multe societati antice, cum ar fi cele din Egipt si Grecia, vise a fost considerat o comunicare supranatural sau un mijloc de interventie divina, al carui mesaj ar putea fi dezvaluit de oameni cu anumite puteri. In timpurile moderne, diferite scoli de psihologie au oferit teorii cu privire la interpretarea viselor.

    Visele au fost un mister pentru noi, deoarece omul a dezvoltat in primul rand capacitatea de a merge in pozitie verticala. Chestii legate de legende, mituri si basme, visele au fascinat intotdeauna omenirea, putem invata multe din visele noastre, daca avem numai o ureche instruita, nu este nimic psihic, mistic sau religios despre interpretarea viselor.

     Exista o multime de conceptii gresite cu privire la ceea interpretarea viselor . Majoritatea cred ca este o voce de dincolo, altii cred ca este sufletul tau ce vorbeste cu tine. In principal este mintea ta subconstienta si care ajuta  mintea constienta prin evenimentele din viata ta. Interpretarea viselor nu este dificila, cu logica simpla cele mai multe oricine o poate face.

    Va trebuie un anumit grad de intuitie, impreuna cu logica si o cunoastere a simbolurilor din vise, puteti citi despre explicarea viselor si va veti forma o idee personala.